Kaal Masten

Over Kaal Masten

In enkele decennia is Kaal Masten uitgegroeid tot een professionele, toonaangevende mastenfabrikant. Jarenlange ervaring en een in meerdere decennia opgebouwde know-how hebben bijgedragen aan deze verworvenheden. Lees meer over onze mijlpalen of bekijk de bedrijfsfilm.

Mijlpalen

Since 1947
In 1947 werden de eerste fundamenten gelegd voor wat tegenwoordig is uitgegroeid tot ‘Kaal Masten B.V.’. ‘Kaal Technische Aanneming’ startte met aannemingswerkzaamheden, grondwerken en het installeren van kabelnetwerken. De eerste productie van lichtmasten werd opgericht voor eigen gebruik.

1966
De productie van lichtmasten voor derden werd opgezet. De firma gaat verder onder de naam ‘Kaal – Van der Linden’.

1992
‘Kaal – Van der Linden’ splitst zich op in 1992 in ‘Kaal Technische Aanneming’ en ‘Kaal Mastenfabriek B.V.’ en wordt overgenomen door onze huidige moederholding A.Hakpark.  

1994
Al snel hebben wij als eerste mastenfabriek in Nederland het ISO 9001 certificaat verkregen. 

2003
Kaal Mastenfabriek B.V. opent haar eerste vestiging in het buitenland. Het kantoor bevindt zich in Linz te Oostenrijk.

2004
Wij verkrijgen het Grosser Eignungsnachweis certificaat.

2006
´Kaal Mastenfabriek B.V.’ krijgt een nieuw modern jasje en verandert haar naam in ‘Kaal Masten B.V.’.

2011
De nieuwe high-tech coatinghal van Kaal Masten wordt tijdens de open dag officieel geopend met een spectaculaire lasershow.

Anno 2013
Nu zijn wij uitgegroeid tot de grootste mastenfabrikant van Nederland met een bedrijfsoppervlakte van 44.000 m², ± 115 medewerkers, een eigen transportvloot, eigen installatie- en serviceteams en export naar vele landen binnen en buiten Europa.