Kaal Masten

Design

Over smaak valt niet te twisten, maar we zijn het erover eens dat masten in harmonie dienen te zijn met de directe omgeving. Met het huidige aanbod van verantwoorde materialen en coatingfaciliteiten kunnen we elk gewenst karakter creëren. Vaak werken we hand in hand samen met ontwerpers en stads- en landschapsarchitecten. 

Special of standaard 

Kaal Masten gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Naast seriematige productie zijn wij u graag van dienst bij de productie van die ene special. Door de verregaande automatisering en de hoge mate van flexibiliteit in onze productie eenheden is Kaal Masten als geen ander in staat uw specifieke mastconstructie(s) te vervaardigen. 

Vormgegeven masten

De openbare ruimte is het visitekaartje van een dorp of stad. Bij binnenkomst dient de weggebruiker een indruk te krijgen om niet meer te vergeten. Kaal Masten voorziet een duidelijke trend waarbij de eigen identiteit dient te worden uitgestraald. Vormgegeven masten kunnen daaraan bijdragen. Wij helpen u de gewenste stijl voor een locatie te kiezen. Hiertoe reiken wij u een hulpmiddel aan om deze stijl te visualiseren: OV2 handboek.

            

Kunstwerken

Kaal Masten wordt met regelmaat gevraagd om constructies te ontwerpen en te vervaardigen voor kunstwerken in de openbare ruimte. Veelal worden deze ontworpen door designbureaus, stadsarchitecten en stedebouwkundigen. Hun ideeën vertalen wij van een technisch ontwerp naar een mooi kunstobject.

Mastentuin

Laat u inspireren door onze Mastentuin